vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Мога ли да ползвам скрита камера в офиса?

Автор:

25.07.2013

0.0/5

Принципно физически никой не ви спира да правите това. Но от морална гледна точка въпросът е малко спорен. Добра идея ли е да гледате какво вършат вашите служители или колеги по цял ден, все едно се намират в НАСА? Чак толкова ли е секретен проектът ви?

 
Ако обаче става въпрос за рабора с пари или техника, от която зависи много, ако имате съмнения за кражба, злоупотреби или искате да защитите служителите си от клиентите и обратното, ако знаете, че колега ви бърка работата, но не можете да го докажете, тогава използването на скрита камера е напълно оправдано. Къде да я поставим и каква да бъде тя?
     
Вашата скрита камера за тайни цели, може да бъде под най-различни форма. Само трябва да съобразите офис интериора с нея. В този ред на мисли, съвсем спокойно може да добавите към него някоя нова химикалка, настолен часовник, внезапно да се сдобиете с огледало уж за колежките или пък интересна закачалка. Всички тези предмети не биха се отличавали от интериора. И в същото време обаче ще ви подсигурят надеждно видеонаблюдение по всяко време на денонощието.
 
И тъй като имат и дистанционни управления, поне някои, няма да има нужда даже да се доближавате до устройството. Така никой не може по никакъв начин да ви свърже с въпросното средство за наблюдение. А вие от своя страна ще сте наясно с всичко, което се случва на работното място. Заповядайте при нас и изберете точно вашата и неповторима скрита камера, която ще ви помогне да пресечете в зародиш нечия злоупотреба или да вземете мерки спрямо някой.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога