Мога ли да наблюдавам няколко скрити камери едновременно? - SPY.BG

Мога ли да наблюдавам няколко скрити камери едновременно?

Има видеосистеми, които позволяват да направите едно комплексно видеонаблюдение на цяла сграда, етаж или пък дом. И всички те имат една главна характеристика – предлагат висока надеждност за използващите ги. Естествено все пак зависи за какво точно се използват.

   

Безжична IP камера

Цена: 88.00лв.
 
Ако искате да държите под око постоянно вашият дом в реално време, вашият бизнес или пък банка, тогава една добра алтернатива са IP камерите, които предават по Интернет и то в реално време. И които могат да се управляват дистанционно. Монтажът е изключително лесен, а ефективността – изключително висока. След като сте ги свързали, включени са и готови за работа, вие от разстояние с помощта на компютър, смартфон или таблет, и парола за достъп, ще можете да командвате различните функции на камерата или камерите. Потребителското име в повечето случаи ви е модела на камерата, а паролата – серийния й номер. Така ще сте сигурни, че няма да успеят да проникнат лица, които нямат работа в администраторския панел на вашата скрита камера.

И след като вече се намирте в него, може да избирате измежду различните опции, като картина в картината или пък разделяне на екрана на няколко по-малки. Като всеки един от разбитите екрани представлява част от наблюдаваното помещение или сграда. Така разполагате с цялостна система, която ще покрие нуждите и очакванията ви, а и предлага възможност да ви изпрати смс, че в даден момент пред една или няколко камери е имало движение, което детектора за движение е засякъл и е предизвикал включване на устройството. 


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога