Мога ли да наблюдавам дома си през Интернет благодарение на видеорекордера? - SPY.BG

Мога ли да наблюдавам дома си през Интернет благодарение на видеорекордера?

Да, и то доста лесно при това. Всичко, което трябва да направите е просто да свържете камерите с видеорекордера, да зададете параметрите, след което да “влезете” в панела на видеорекордера. Който е достъпен през Интернет. Въвеждайки специален адрес, вие имате възможност да наблюдавате в реално време какво се случва пред камерите. И да ги управлявате.

     
На един професионален видеорекордер, който разполага с вътрешни харддискове, ще можете да запишете най-важните неща от целия ден, седмица или месец. На практика устройството ще играе ролята на записващо видео устройство, от тези, които ни бяха познати преди няколко десетилетия. С тази разлика, че вместо видеокасети, с време от 1-2 часа, сега разполагате с достатъчно място да поберете записите от целия месец. Благодарение на високите технологии, видеофайловете се компресират и се представят на потребителя, за да могат да бъдат прегледани.

Видеорекордерите са много удобни устройства за видеонаблюдение и охрана на големи пространства и комплекси, като административни сгради, офиси на няколко етажа, халета и големи търговски обекти. Заради своя голям обем празно пространство, те ще направят нуждата от големи уреди нулева, което прави малките устройства повече от предпочитани. Защото на външен вид изглеждат като нищо повече от една кутийка, но всъщност са много мощни. Именно това, което трябва на всеки предприемач.

За да намерите вашия видеорекордер, който да записва всички ваши служители, близки, роднини и не чак толкова близки, заповядайте при нас и изберете вашата система за охрана.  


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога