Мога ли да блокирам мобилен сигнал на някой досадник? - SPY.BG

Мога ли да блокирам мобилен сигнал на някой досадник?

Действието е много лесно и ще ви донесе въпросното удовлетворение, което търсите, когато искате да проведете една професионална среща или конференция. Всичко, което трябва да направите, за да прекратите излишните разговори е да включите от едно малко копче заглушителя и на мига досадните разговори ще секнат. Така ще се насладите на тишината, която искате да постигнете или просто ще прекратите ненужните телефонни разговори. Било то на близък човек или пък на някой колега.Цена: лв.
 


Цена: лв.
 


Цена: лв.
 
Един заглушител работи на принципа на блокиране на сигнала, излъчван от клетката над даден район. Или ако някой се опитва да води разговор някъде до вас, на място където със сигурност има клетка на мобилен оператор, а вие включите заглушител, последният ще се свърже на същата честота и ще предотврати свързването на клетката с мобилния телефон. Т.е. ще се получи ефект, че няма в момента покритие и никой няма да може да се обажда или да получава обаждане. Всичко естествено е моментно и няма опасност за изправността на телефона, който заглушавате.


Освен преносими версии, има и стационарни заглушители, които се използват на такива обширни площи, като конферентни зали, сгради или пък кина, библиотеки и различни места, където не е добра идея да ви звъни телефона.  


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога