Микрослушалка или пищови? Какво да избера? - SPY.BG

Микрослушалка или пищови? Какво да избера?

Има случаи, в които се налага човек да си помогне малко. Когато например се налага да пътувате често, но и да водите професионални разговори, докато шофирате, вероятно бихте избрали да си закупите хендсфри, с което да свържете мобилния си телефон. Но един много съществен недостатък на хендсфрито е, че то може така да ни омотае с кабела си, че да не можем да мръднем. Ето защо къде-къде по-удобно би било, ако използваме различните безжични микрослушалки, за да проведете важният си разговор, докато например вървите в същото време към поредния магазин или офис.

     

 

Или пък използвайте, за да си помогнете с поредният безсмилен изпит. Да, може и да не звучи много добре, но пък има и предмети, които също не звучат добре, вкарани в системата, само за да затормозяват мозъка ни. Когато нещо не ни влече, когато сме попрепили преди изпита, неминуемо ще ни трябва помощ. Дали ще е от пищова или от една микрослушалка, но определено ще имаме нужда. И за разлика от пищова, който рискувате да намерят, микрослушалката е много по-надежден начин. Скривайки я в ухото си, прокарвайки примката през врата и свързвайки я с телефона си, по никакъв начин никой, освен ако не се навре в ухото ви, няма и да разбере какво има там. И защо. А ушите на хората, особено студентите, не са любимото място за надничане и проверки за пищови на професорите и доцентите.

Та, ако още се чудите какво да изберете, не бързайте да пишете с миниатюрен шрифт, а заповядайте при нас и изберете вашата микрослушалка.

 


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога