vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Малко, но практично – що е то?

Автор:

16.07.2013

0.0/5

Развитието на техниката в наши дни позволява да вършим няколко неща наведнъж. И преди всичко да научим важни неща, да се предпазим от нечие посегателство и подобни неща, които неизменно ще навредят на нашето уединение.

     
Кои са обаче тези малки, но изключително практични технически устройства? Преди всичко си говорим за скрити камери. Те наистина са изключително малки, не случайно носят името скрити. Монтирани в предмети, които можем да видим във всеки дом или офис, тези средства за видеонаблюдение предоставят възможността да бъде заснето нещо много важно, без знанието на човека, който може и да го върши. Например ако някой редовно ви ровичка в компютъра, докато ви няма, и вие знаете, че е така, но няма как да го докажете, сложете си тогава една уеб камера, в корпуса, на която има и скрита камера, и запишете какво се случва. След това покажете доказателството на злосторника. И чакайте обяснение.

Друг вид малки, но практични средства, са различните подслушватели. Те имат вграден микрофон, който най-общо казано, предава аудио сигнала, който е уловил към приемник. Ето така вие можете да използвате вашето подслушвателно средство отново за потайните разговори на хора, в които се съмнявате. Или даже като телефонен секретар. Нещо наистина много практично.

И не на последно място идват микрослушалки. Те са много удобно средство, когато ни е нужна постоянна връзка с даден човек или хора, но в същото време и се налага да шофираме. Благодарение на тази малка джаджа, вашият път ще е обезопасен, а професионалните ви връзки – опазени.

И всичко, и още много от света на шпионската техника, влизаща по един практичен начин в нашия ежедневен живот, можете да откриете само при нас.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога