vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Лесна ли е работата със скрита камера?

Автор:

12.08.2013

0.0/5

Една скрита камера може да бъде вашите очи и уши на всяко едно място, където се намирате. Тя може да ви покаже необяснимото, онова, което някой крие старателно от вас или просто да ви предупреди за нещо, което пряко или косвено ви касае. Скрита камера може да използвате по различни поводи и начини – може да запишете знаменателно събитие, да заснемете детегледачката или да наблюдавате самите деца, докато ви няма, да се уверите, че близките ви и възрастните ви роднини нямат спешна нужда от помощ, както и просто да си правите забавни снимки. Всичко това и много повече може да го прави една скрита камера.


Скрита PC WEB камера

Цена: 99.90лв.
     
Ето защо, предвид факта, че има огромно функционално предназначение, начинът за управление и манипулация на една такава камера е максимално улеснен, за да може всеки, който желае да се възползва от нейните възможности. Както малките деца, така и хората над средна възраст, които понякога се плашат твърде много от техниката. А техниката може да ни бъде пръв приятел. Ето защо вземете камерата, сложете една карта памет, включете от единственото копче за вкл/изкл., и започнете да снимате. Нищо сложно, както виждате.

Единственото условие е, преди да включите камерата е да се убедите, че нейната батерия е заредена максимално, за да може да се възползвате от нея. Още едно голямо предимство е фактът, че някои от тези камерки притежават софтуерен детектор за движение, ето защо можете спокойно да я оставите някъде и да си излезете. Един сигурен начин, че ще видите твърде интересни неща.

Елате при нас и изберете вашата скрита камера, която ще ви помогне да сте винаги в крак с информацията в дома или офиса ви.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога