vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Коя камера да избера, за да наблюдавам бавачката?

Автор:

01.07.2013

0.0/5

Скритите камери може да са ни изключително полезни, когато искаме да държим под око някой или просто държим да имаме средство за наблюдение на дома или работното място. Хубавото при тези камери е факта, че скрити в различни предмети можете да направите невероятни видеозаписи и да проведете скрито и много ефективно проучване на дадената обстановка.

     
Та какво ви трябва, ако имате детегледачка и държите поне в началото да виждате от независими източници какво се случва? Много добра работа би ви свършила една скрита камера в настолен часовник, която да разполага и с детектор за движение, и която ще показва и точен час. Идеалната маскировка. И в същото време ще разполагате със записи по час и минути дори какво се е случило.

Друг вид скрита камера, подходяща за детегледачка, е такава, която е разположена в плюшена играчка или нещо подобно, което се намира в детската стая.

Ако сте решили да се екипирате с такава камера, просто посетете нашия сайт и се сдобийте с вашата камера за подходящи моменти.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога