vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Коя е най-качествената скрита камера?

Автор:

19.08.2013

0.0/5

Искате нещо, което да ви защитава от нечии вмешателства, нещо, което да ви информира навреме какво се случва, кога и с кого? Не, няма нужда да предприемате следене на хората, които ви интересува. Няма нужда и да плащате на човек да ходи по петите им. Просто ще трябва да си набавите една качествена скрита камера, която ще свърши цялата работа вместо вас. Тя ще бъде вашите очи и уши и ще ви даде много ценна информация, без дори да излизате от дома си.

     
Но коя скрита камера може да се нарече най-качествена? Тук отговорът си зависи изцяло от вашите цели и предпочитания. Ако целта е да наблюдавате дома постоянно, може би камерата трябва да е скрита в обикновена ежедневна вещ, която си стои по цял ден на мястото, където ще снимате. Така няма никаква вероятност никой да се усети какво се случва под носа му. Такава скрита камера може да е настолен часовник, ръчен часовник, огледало, закачалка, дори шпионка или пък картина. Това са все аксесоари, които съдържа почти всеки дом. Ето защо няма да имате проблем с монтажа й.

Ако става въпрос за офис или производствено помещение, ще трябва да се съобразите с интериора. Няма как например в офиса да сложите детски часовник или лампа, в които има камери, но пък елегантен настолен часовник или химикалка, биха свършили чудесна изследователска и тайна работа.

От вас се иска само да се решите да си изберете скрита камера и да я поставите, където трябва, само като дойдете и разгледате нашия каталог.

 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога