vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Коя е моята скрита камера номер едно?

Автор:

03.09.2013

0.0/5

 С две думи: тази, която ви върши най-добра работа. И от която сте доволни. Да речем, че искате да знаете какво се случва в дома ви, докато вас ви няма. Ходите често по командировки, работите до късно и рядко виждате семейството си. Безспорно едно такова ежедневие би накарало всеки да позагуби досег с реалността. Или близките ви да загубят емоционален контакт с вас.

     

Aко това се случи и вие по друг начин не виждате решение на проблема, тогава може би е време да посегнете към разнообразните технически средства и джаджички, които ще ви дадат отговори на някои въпроси. Но не и решение на проблема, но това си е друг въпрос. Та, ако сте решили вече категорично, че камера и то скрита камера ще се купува, то можем заедно да разгледаме едни от най-добрите такива технически средства, които ще намерите само в най-добрия магазин за шпионска техника.

Започваме с камерата, която е монтирана в обикновен настолен или ръчен часовник. Този вид скрита камера по никакъв начин не може да бъде заподозряна, че е нещо повече освен това, което виждат очите ви. А именно стилен, но съвсем обикновен часовник със стандартните функции за показване на час, аларма и др. Но зад тази небрежна фасада се крие повече от ефективно средство за видео запис. Мощната, но малка камерка ще ви помогне да направите детайлен запис или пък снимки. И всичко това с дистанционно.

Друга разновидност на едно добра скрита камера са малките джаджи от рода на дистанционно или ключодържател. Оставени на масата в дневната или друга стая, те ще запишат всеки разговор или действие. Още повече че разполагат с удобен, софтуерно вграден детектор на движение. И така пестят ток и място.

И още много практични средства ще намерите в един добър шпионски магазин само на един клик разстояние.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога