vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Колко време издържа скрита камера с презареждаема батерия?

Автор:

19.07.2013

0.0/5

Казано накратко всичко зависи от това колко време ще работите с вашата камера. Но общо взето стандартното време, за което можете да правите видеозапис без прекъсване е около час-два. За това време ще имате възможност да запечатате важните неща, които се случват в дома или на работното ви място.

     
Една такава безжична камера с презареждаема батерия може да бъде съвсем обикновена електрическа крушка. Която обаче има невероятното свойство да запечатва всичко. Слагате я на мястото на другата и вече разполагате с таен шпионин, който вижда всичко. Хубавото на точно тази скрита камера е факта, че тя няма нужда от батерия, защото се захранва директно от електрическата мрежа, посредством фасунката, на която е завита. 

 
Когато изключите ключа на лампата записа автоматично спира. Разполагате и с бутон за изключване, разположен на лампата. За да насочите обектива на камерата в желаната посока имате гъвкав удължител. Винаги когато искате ще можете да запишете важните за вас неща. Не оставяйте на случайността вашата защита, комфорт и сигурност. Превърнете дома си в най-надеждното място на света. Само с едно влизане при нас ще намерите някои от най-важните охранителни средства, съчетаващи уют, красота, елегантност и естествено – практичност. 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога