Колко време издържа скрита камера с презареждаема батерия? - SPY.BG

Колко време издържа скрита камера с презареждаема батерия?

Казано накратко всичко зависи от това колко време ще работите с вашата камера. Но общо взето стандартното време, за което можете да правите видеозапис без прекъсване е около час-два. За това време ще имате възможност да запечатате важните неща, които се случват в дома или на работното ви място.

     
Една такава безжична камера с презареждаема батерия може да бъде съвсем обикновена електрическа крушка. Която обаче има невероятното свойство да запечатва всичко. Слагате я на мястото на другата и вече разполагате с таен шпионин, който вижда всичко. Хубавото на точно тази скрита камера е факта, че тя няма нужда от батерия, защото се захранва директно от електрическата мрежа, посредством фасунката, на която е завита. 

 
Когато изключите ключа на лампата записа автоматично спира. Разполагате и с бутон за изключване, разположен на лампата. За да насочите обектива на камерата в желаната посока имате гъвкав удължител. Винаги когато искате ще можете да запишете важните за вас неща. Не оставяйте на случайността вашата защита, комфорт и сигурност. Превърнете дома си в най-надеждното място на света. Само с едно влизане при нас ще намерите някои от най-важните охранителни средства, съчетаващи уют, красота, елегантност и естествено – практичност. 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога