vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Кои са практичните начини за охрана на дома или офиса?

Автор:

22.08.2013 | 1  глас

5.0/5

Не, не става да наемете човек и да чакате да ви докладва. Или пък да се промъквате по ъглите като крадец. За да имате реален поглед върху нещата и да можете да си вършите работата, ще трябва да се доверите на техниката. А тази техника може да е само една – скрита камера.

     

Заради различните им разновидности пък, можете да поставите една или няколко скрити камери на различни места в помещението, което искате да е под ваш пълен и постоянен контрол. Например в дневната ще са много подходящи различните часовници, химикалки, огледала, мишка, пепелници, дори уеб камера. Всяка една от тези вещи е на точното си място и не би предизвикала съмнения. От своя страна пък с детектора за движение, включен в камерата, ще заснемете всяко действие след като бъде включена камерата от вградения сензор. Почти същите камери може да използвате и за офиса. Там целта ви може да е малко по-различна от дома – не дали ще ви откраднат доклада да речем, а дали колегите не правят някакви интриги зад гърба ви. Освен това е добре една административна сграда да има и денонощна охрана, благодарение на инфрачервените лампи, включени в малките камери. Така ще имате видимост към всяко нещо, което се случва там, даже и през нощта.

Заповядайте в нашия богат каталог и изберете една или няколко практични и малки камери, които ще отговорят на вашите високи изисквания за сигурност и надеждност. 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога