Кои са практичните начини за охрана на дома или офиса? - SPY.BG

Кои са практичните начини за охрана на дома или офиса?

Не, не става да наемете човек и да чакате да ви докладва. Или пък да се промъквате по ъглите като крадец. За да имате реален поглед върху нещата и да можете да си вършите работата, ще трябва да се доверите на техниката. А тази техника може да е само една – скрита камера.

     

Заради различните им разновидности пък, можете да поставите една или няколко скрити камери на различни места в помещението, което искате да е под ваш пълен и постоянен контрол. Например в дневната ще са много подходящи различните часовници, химикалки, огледала, мишка, пепелници, дори уеб камера. Всяка една от тези вещи е на точното си място и не би предизвикала съмнения. От своя страна пък с детектора за движение, включен в камерата, ще заснемете всяко действие след като бъде включена камерата от вградения сензор. Почти същите камери може да използвате и за офиса. Там целта ви може да е малко по-различна от дома – не дали ще ви откраднат доклада да речем, а дали колегите не правят някакви интриги зад гърба ви. Освен това е добре една административна сграда да има и денонощна охрана, благодарение на инфрачервените лампи, включени в малките камери. Така ще имате видимост към всяко нещо, което се случва там, даже и през нощта.

Заповядайте в нашия богат каталог и изберете една или няколко практични и малки камери, които ще отговорят на вашите високи изисквания за сигурност и надеждност. 


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога