vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Когато камерите са ни от голяма полза

Автор:

08.11.2013 | 1  глас

5.0/5

Накратко казано – когато искаме да видим някой какви ги върши. Едва ли бихте си се представили като шпионин, но има случаи, когато това просто се налага. Ако например имате съмнения относно честността на човек от вашето обкръжение, най-лесното, което можете да направите е да заредите дома или офиса със скрити камери. Може би не е много морално, но пък е необходимо и определено ще има голяма полза от това.

#newlinew#

Поставена като закачалка или настолен часовник, вашата записваща джаджа ще ви предаде всичко, което ви трябва, за да сте наясно със случващото се. Как може да стане това?

Да кажем, че имате офис и искате да виждате кой влиза и излиза. Ще поставите една закачалка в близост до входната врата, точно до другите, на които посетителите да си закачат дрехите. Но в тази закачалка ще има мощна шпионска камера. И тя ще запише, когато някой влезе или прави нещо нередно. Така може да хванете някой евентуален крадец или колега, който си позволява повече, отколкото трябва.

Настолен часовник. Ако имате служител у дома, ако имате възрастни родители, имащи нужда от контрол и наглеждане, това е начин да го правите дистанционно. В часовника ще има малко записващо видео устройство, което ще ви предаде нужната информация. За да знаете как да постъпите.

Или пък картина. Която отново не е само картина, а джаджа с видео картина. Тя е абсолютно незабележима и подходяща за случаи, в които имате съмнения за някои хора. Не чакайте нещата да станат сериозни, а действайте сега. 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога