Кога аудиорекордер с гласова активация може да се включи? - SPY.BG

Кога аудиорекордер с гласова активация може да се включи?

Един аудиорекордер може да е много полезна джаджа за всеки, който се занимава с журналистика или просто в момента има нужда от записващо средство, за да разбере кой или какво се говори за него. Най-хубавото е, че повечето такива устройства не приличат действително на записващо устройство, и може спокойно да се оставят на мястото, на което се намира човека или хората.

     
Сега може да си намерите и такова с детектор, който при определена височина на звука се включва и записва всичко. Просто го програмирате и оставяте на място, където знаете, че ще се съберат повече хора. Той ще се включи в момента, в който звука достигне до 65 децибела или повече, което е звукът на нормален разговор с нормален тон. Ще запише всяка дума и след това вие само ще го сложите в компютъра си, за да чувате какво се е случило.

Много подходящо устройство и по време на лекции, на презентации, на интервюта или просто за забавление. Ако вече сте решили, че ще се екипирате с нещо подобно за вашето професионално ежедневие, заповядайте в нашия сайт и изберете най-доброто за вашия случай.

 


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога