vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Кое е най-подходящото място да сложите скрита камера ?

Автор:

03.09.2015 | 3  гласa

4.7/5

Къде е най-добре са сложи скрита камера?

 

В случай, че се съмнявате в честността на вашата детегледачка или икономка, скритата камера е един идеален вариант за вас. С нея, вие ще бъдете сигурни и защитени от различни престъпни актове и посегателства върху вашето имущество, от хора, които имат достъп до вашия дом. Гледали ли сте филма „Дневниците на бавачката“? Защото това е филмът, който дава страхотен поглед върху използването на скрити камери в дома

  Така че, ако сте решили да заложите на скрита камера и да я използвате във вашия дом, то можете да черпите добри идеи от този филм.

С всяка изминала година, технологията, използвана в производството на скрити камери, се осъвършенства. Това позволява монтирането на подобно устройство на най-различни места и такива, на които тя трудно ще бъде открита. Дори филмите през 60-те години, свързани с шпиони, показват как една скрита камера би могла да бъде монтирана, както в кристална чаша, така и на други места като: бастун, шапка, дори и очила. А истината е, че технологията днес е толкова напреднала, че прилича именно на един, подобен фантастичен филм. Така скритите камери, в действителност, могат да бъдат монтирани дори върху най-малките неща. Монтирани на подходящо място, с тези малки размери, те могат да записват изображения с висока разделителна способност.

В случай, че бихте желали да наблюдавате незабележимо във всяка една част от вашия дом или офис, можете да настроите вашата скрита камера в плюшена играчка, или часовник на стената, а защо не и зад любимата ви книга, скрита насреща ви, в библиотеката. А ето тук, можете да научите за някои интересни места, на които бихте могли да монтирате вашата скрита камера.1. Цветя.
 


Няма значение дали става въпрос за вашите саксийни, стайни растения или е онзи букет от изкуствени рози, който седи на масата. Това е едно чудесно място, на което можете да монтирате вашата скрита камера.  2. В контактите (ключовете за осветление).

 
Настройте вашата скрита камера зад панела на ключа на вашия ключ за осветление или контакт, и спокойно наблюдавайте от вашия компютър, например.

3. В телевизор или видео.  


Често скрити камери, могат да бъдат положени в близост, както до телевизора във вашата къща, така и в други различни устройства като: DVD плейър, видео и т.н. Къде да го скриете? Бихте могли да положите вашата скрита камера в корпуса на устройството и да го заредите на ключово място.4. Скрита камера в спалнята.


В играчка?! Скритите камери могат да бъдат поставени в пластмасови играчки, които да бъдат поставени на видно място, без да привличат излишно внимание. Същото важи за плюшените играчки и статуетките.5. В корниза.

   
Ако сте от по-находчивите и бихте искали да измислите скрито място за вашата скрита камера, но не желаете да е в някое от по-горе изброените, то защо не монтирате вашето устройство за наблюдение в корниза?! Днес благодарение на компактните размери на скритите камери, това дело е съвсем възможно.6. В компютър.


Около бюрото на вашия компютър?! Това е едно от най-често срещаните места, на които бихте могли да монтирате вашата скрита камера. А от друга страна, можете да бъдете съвсем сигурни, че тя ще остане скрита от погледа на вашите посетители.7. На рафта за книги.
 


Скритата камера би могла да бъде поставена в различни книги или рамки за снимки. А и кой би се досетил, че точно наръчникът по медитация го наблюдава?8. Скрити камери в кухнята
 


В хладилник. Ако притежавате хладилник. А там камерата определено може да бъде скрита и незабелязана.9. Чаша.


Иновативно е да използвате стара, пластмасова чаша, която да бъде направена от тъмно стъкло, а обективът ѝ се показва през малък отвор. Изглежда за мнозина от вас,  чашите се превърнаха в потенциални врагове! 10. В кутия.


Малка кутия от любимия ви парфюм или друга, в която прибирате гримовете си, биха могли да поберат и една скрита камера. А и кой би се досетил, че там е скрит обект за наблюдение?

Истината е, че
съвременните скрити камери,

биха могли да бъдат скрити на най-различни места. Така че, ако сте решили да изберете тези продукти за вашата сигурност, то развихрете вашето въображение и си помислете кои са най-малко забележимите места във вашия дом. След като набележите няколко ключови за целта места, открийте начин да поставите вашата скрита камера, за да може тя да остане незабелязана.

 

 

 

 

 

 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога