vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Камера химикалка с детектор за движение

Автор:

14.09.2012

0.0/5

 Направете една камера химикалка във вашата незаменима шпионска техника, която ще ви помогне да сте в час с всичко, което се случи. Малката и стилна химикалка, освен система за наблюдение, снимаща с висока резолюция, притежава и вграден софтуерен детектор на движение. А това е една ценна опция за всяка шпионска камерка, защото така от една страна записвате само най-важното, а от друга пестите захранване.

Освен видео записи, тази наблюдателна химикалка прави и единични снимки. Направете я своята нова дигитална записваща джаджа, която да носите навсякъде с вас – на пътешествие, пътуване, разходка или просто поредната фотосесия на детето.

     

Ако имате да правите много снимки, то не бива да се притеснявате, че ще ви свърши внезапно мястото, без да сте записали най-важното, защото в малкия слот за microSD карта може да поставите карта с капацитет до 16 GB, след като разбира се изразходите вградената памет.

 

И след като направите важните видео записи или снимки, спокойно може да свържете камера химикалката с вашият компютър и да свалите информацията. Остава само да я разгледате на голям екран и да прецените коя доколко е ценна. Снимки или клипове, със сигурност тя ще ви достави удоволствие само с нейното заснемане, като се има предвид с колко качествен уред се прави.

 

Една мултифункционална камера, която всеки трябва да притежава.

 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога