Камера химикалка с детектор за движение  - SPY.BG

Камера химикалка с детектор за движение

 Направете една камера химикалка във вашата незаменима шпионска техника, която ще ви помогне да сте в час с всичко, което се случи. Малката и стилна химикалка, освен система за наблюдение, снимаща с висока резолюция, притежава и вграден софтуерен детектор на движение. А това е една ценна опция за всяка шпионска камерка, защото така от една страна записвате само най-важното, а от друга пестите захранване.

Освен видео записи, тази наблюдателна химикалка прави и единични снимки. Направете я своята нова дигитална записваща джаджа, която да носите навсякъде с вас – на пътешествие, пътуване, разходка или просто поредната фотосесия на детето.

     

Ако имате да правите много снимки, то не бива да се притеснявате, че ще ви свърши внезапно мястото, без да сте записали най-важното, защото в малкия слот за microSD карта може да поставите карта с капацитет до 16 GB, след като разбира се изразходите вградената памет.

 

И след като направите важните видео записи или снимки, спокойно може да свържете камера химикалката с вашият компютър и да свалите информацията. Остава само да я разгледате на голям екран и да прецените коя доколко е ценна. Снимки или клипове, със сигурност тя ще ви достави удоволствие само с нейното заснемане, като се има предвид с колко качествен уред се прави.

 

Една мултифункционална камера, която всеки трябва да притежава.

 


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога