vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Какво включва една запалка камера?

Автор:

15.08.2013 | 1  глас

5.0/5

Една запалка камера е много удобно средство, с помощта на което ще можете да направите вашите най-незабравими аудио-видео записи. Без значение дали ще е малко потайно или напълно явно. Освен това обаче ще можете да използвате камерата и като напълно нормална запалка, която запали цигара или пък свещ. Какво точно включва една такава камера?

   

Очила с fullHD камера

Цена: 114.68лв.
 

  1. Жичка; 2. ключът за запалване; 3. USB; 4. отвор за ресет; 5. ключ за отваряне и изключване; 6. лещи камера; 7. ярка LED лампа; 8. TF карта слот; 9. отвор индикатор на камерата; 10. ключ за фенерчето

Всички тези детайли са една невероятна възможност да получите устройство две в едно – запалка и камера. И по този начин да направите невъзможното възможно. Като например да запишете какво се случва в дадено помещение, докато вас ви няма или пък да разберете какво правят или говорят хората, с които сте излезли, докато вас ви няма на масата например.

Освен това, вашата запалка камера може да снима и когато няма толкова силна светлина. Което я прави идеална в такива моменти, като например вечер в дневната или в детската, ако искате да имате пълен поглед върху това кой влиза и излиза. Вече нищо не може да остане скрито от вас, благодарение на тази малка камерка, но с големи възможности.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога