vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Какво представляват заглушители за Wi-Fi мрежи?

Автор:

25.09.2013 | 1  глас

5.0/5

Заглушителите като един отделен клас в шпионската техника представляват удобни и практични средства, с помощта на които можете да си подсигурите спокойствие и тишина. Или да прекъснете Интернета на този, който заслужава. В случая наказания ви тийнейджър.

     

 

Има заглушители, които директно блокират мобилните мрежи и по този начин не позволяват да се провеждат телефонни разговори. Нито позвънявания, нито обаждания от ваша страна. Тези заглушители може да използвате в моментите, когато имате допълнителни външни дразнители, които постоянно отклоняват вниманието ви от важни задачи със своите твърде досадни и ненужни разговори. Единственото, което се прави, за да ги стартирате е просто да се навият антените, които заглушават и да се включи.

Друг вид заглушители са тези за Wi-Fi сигнала. Те могат да бъдат използвани в моментите, в които искаме да спрем нечий достъп до безжичния Интернет, който в момента се разпръсква безпроблемно в помещението. Това може да се направи с цел или защита на дадена безжична мрежа от достъпа на трети лица, или пък когато искате да накажете някой, но не искате да му вземате устройството, с което влиза в Интернет, а централно да спрете кранчето. За целта, както и с обикновените заглушители, поставяте антената за Wi-Fi заглушаване и включвате устройството, като преди това сте го сложили в съответното помещение.

За да получите най-доброто от този клас, заповядайте при нас и си изберете своя заглушител за безжични мрежи номер едно.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога