Какво представляват заглушители за Wi-Fi мрежи? - SPY.BG

Какво представляват заглушители за Wi-Fi мрежи?

Заглушителите като един отделен клас в шпионската техника представляват удобни и практични средства, с помощта на които можете да си подсигурите спокойствие и тишина. Или да прекъснете Интернета на този, който заслужава. В случая наказания ви тийнейджър.Цена: лв.
 


Цена: лв.
 


Цена: лв.
 

 

Има заглушители, които директно блокират мобилните мрежи и по този начин не позволяват да се провеждат телефонни разговори. Нито позвънявания, нито обаждания от ваша страна. Тези заглушители може да използвате в моментите, когато имате допълнителни външни дразнители, които постоянно отклоняват вниманието ви от важни задачи със своите твърде досадни и ненужни разговори. Единственото, което се прави, за да ги стартирате е просто да се навият антените, които заглушават и да се включи.

Друг вид заглушители са тези за Wi-Fi сигнала. Те могат да бъдат използвани в моментите, в които искаме да спрем нечий достъп до безжичния Интернет, който в момента се разпръсква безпроблемно в помещението. Това може да се направи с цел или защита на дадена безжична мрежа от достъпа на трети лица, или пък когато искате да накажете някой, но не искате да му вземате устройството, с което влиза в Интернет, а централно да спрете кранчето. За целта, както и с обикновените заглушители, поставяте антената за Wi-Fi заглушаване и включвате устройството, като преди това сте го сложили в съответното помещение.

За да получите най-доброто от този клас, заповядайте при нас и си изберете своя заглушител за безжични мрежи номер едно.


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога