vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Какво е цифров рекордер за автомобил?

Автор:

04.11.2013

0.0/5

Когато сте решили да поставите камера във вашия автомобил, за да виждате какво се случва там или навън, може да ви потрябва и приемник, който пък от своя страна да приема видео сигнала, и да го съхранява. Ето защо може да ви потрябва един цифров рекордер. Той се монтира в запалката, като така получава директно захранване от акумулатора и може да работи непрекъснато и да приема видеосигнала, който се усилва благодарение на антената, която се поставя на предното стъкло.

Освен това за ваше улеснение ще намерите и дистанционно управление, което да контролира приемника и така да ви дава възможност да работите с него по всяко време, когато ви трябва. Възползвайте се и си вземете един невероятен уред, който да подпомогне вашата професионална или изследователска дейност.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога