vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Какво е CCTV мини камера?

Автор:

31.07.2013

0.0/5

Най-общо можем да кажем, че термина CCTV камера означава, малка и много чувствителна камера с мощен сензор. Тези камери могат да се монтират в различни предмети и незабелязано да запишат всяко действие или бездействие на даден човек.


CCTV камера-копче

Цена: 65.70лв.
     
На български превода на CCTV камера означава, цветна инфрачервена камера за нощно виждане. Последното е изключително полезно, като се има предвид, че охранителните камери е добре да работят и на тъмно, когато няма никой в дадено помещение. Така имате много по-голям шанс да се запише някой нарушител без да се усети последния. Камерките са много практични за охрана на търговски помещения, складове, магазини или домове, оставени без надзор за дълго време.

Работата с тях е изключително лесна и ефективна. Всеки би могъл да ги монтира и да се възползва от ефективността им.

Заповядайте при нас и разгледайте богатият продуктов каталог, в който ще намерите много и най-различни CCTV камери.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога