vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Какви са особеностите и характеристиките на една шпионка камера?

Автор:

20.09.2013

0.0/5

Както и всеки технически уред, и една електронна шпионка си има характерни особености, които трябва да бъдат спазвани, за да работи ефективно и без грешки устройството. Преди всичко трябва да помните, че това е електронно устройство и като такова не бива да се допуска да бъде изпускано или хвърляно, за да не спре изобщо да работи. При едно такова изпускане може да бъде повредена част във вътрешността на устройството и гаранцията да не покрие ремонта. 

   

Шпионка

Цена: 114.75лв.
 

 Също така е необходимо да се пази от висока температура или прах, за да се радвате по-дълго на качествената му работа и удобството да притежавате шпионка камера. Високата температура може да предизвика стопяване, а пък прахта ще се наслои във вътрешните му части и отново ще се получи спиране на устройството и лоша работа.

И една много важна особеност – преди да поставите батериите на шпионка камерата, трябва да поставите microSD картата, защото в противен случай на поставяне на картата след инсталиране на батерията, самото устройство няма да разпознае картата и няма да иска да тръгне. 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога