Какви са особеностите и характеристиките на една шпионка камера? - SPY.BG

Какви са особеностите и характеристиките на една шпионка камера?

Както и всеки технически уред, и една електронна шпионка си има характерни особености, които трябва да бъдат спазвани, за да работи ефективно и без грешки устройството. Преди всичко трябва да помните, че това е електронно устройство и като такова не бива да се допуска да бъде изпускано или хвърляно, за да не спре изобщо да работи. При едно такова изпускане може да бъде повредена част във вътрешността на устройството и гаранцията да не покрие ремонта. 

   

Шпионка

Цена: 114.75лв.
 

 Също така е необходимо да се пази от висока температура или прах, за да се радвате по-дълго на качествената му работа и удобството да притежавате шпионка камера. Високата температура може да предизвика стопяване, а пък прахта ще се наслои във вътрешните му части и отново ще се получи спиране на устройството и лоша работа.

И една много важна особеност – преди да поставите батериите на шпионка камерата, трябва да поставите microSD картата, защото в противен случай на поставяне на картата след инсталиране на батерията, самото устройство няма да разпознае картата и няма да иска да тръгне. 


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога