vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Каква шпионска техника за подарък мога да избера?

Автор:

16.08.2013

0.0/5

 На практика всяка шпионска техника може да бъде много сполучлив подарък. Всичко зависи от това на какво точно би се зарадвал човекът, на който искате да подарите нещо такова. Ако например харесва различните камери, които се предлагат на пазара за шпионска техника, то нищо не пречи да му направите запомнящ се подарък, като подберете една от многото и качествени скрити камери. Те могат да бъдат намерени монтирани в ръчни часовници, като те са особено добре направени – елегатни, стилни, с всички налични функции на един часовник, като в допълнение има и скрита камера. Това е един типично мъжки подарък, заради своята практичност – часовник и камера, която да си носи винаги със себе си. По възможност на ръката.

     
Друг вид подарък може да бъде и химикалката камера или запалката с камера. И двата вида камери са точно в предмети, каквито са типично мъжки. А допълнението от камера ги прави оригинален и предприемчив подарък.

Друг технически подарък може да бъде или детектор за подслушвателни устройства и скрити камери, или самите подслушватели. Единствено трябва да внимавате да не използват подаръка ви срещу вас самите.

И така, ако сте решили, че този род техника е подходяща идея за подарък, тогава заповядайте при нас и изберете вашето оригинално предложение. 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога