Каква шпионска техника за подарък мога да избера? - SPY.BG

Каква шпионска техника за подарък мога да избера?

 На практика всяка шпионска техника може да бъде много сполучлив подарък. Всичко зависи от това на какво точно би се зарадвал човекът, на който искате да подарите нещо такова. Ако например харесва различните камери, които се предлагат на пазара за шпионска техника, то нищо не пречи да му направите запомнящ се подарък, като подберете една от многото и качествени скрити камери. Те могат да бъдат намерени монтирани в ръчни часовници, като те са особено добре направени – елегатни, стилни, с всички налични функции на един часовник, като в допълнение има и скрита камера. Това е един типично мъжки подарък, заради своята практичност – часовник и камера, която да си носи винаги със себе си. По възможност на ръката.

     
Друг вид подарък може да бъде и химикалката камера или запалката с камера. И двата вида камери са точно в предмети, каквито са типично мъжки. А допълнението от камера ги прави оригинален и предприемчив подарък.

Друг технически подарък може да бъде или детектор за подслушвателни устройства и скрити камери, или самите подслушватели. Единствено трябва да внимавате да не използват подаръка ви срещу вас самите.

И така, ако сте решили, че този род техника е подходяща идея за подарък, тогава заповядайте при нас и изберете вашето оригинално предложение. 


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога