vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Каква професионална техника на ниска цена може да ползвам за своя дом?

Автор:

11.10.2013 | 1  глас

5.0/5

С развитието на техниката и технологиите все повече хора се ориентират към малката техника, която да може да се използва в много обстоятелства и на много места. Ако например ви трябва нещо, което да ви направи качествен видеозапис и да бъде вашите очи и уши, може да разчитате винаги, че една от многото разнообразни скрити камери ще направи това вместо вас – ще ви даде възможност да охранявате дома или офиса си ефективно и да виждате какво се случва. И преди всичко няма да може да се вижда с просто око от околните. Такава скрита камера може да е например в химикалка, в слънчеви очила или в ключодържател. Чудесен начин да наблюдавате близките и любимите си хора, които са около вас, за да знаете какво се случва и какво правят. Или дали са в безопасност. Дали възрастните ви родители не са изпаднали в беда или да им трябвате за нещо спешно. Като цяло скритите камери може да се ползват и за доста практични и полезни неща, освен за очевидното наблюдение.

 

     

 

 

Друга професионална шпионска техника са подслушвателите, които може да се каже, че вършат същата работа, както и скритите камери, с тази разлика, че само ще можете да слушате и ще се стартира само, когато има звук около устройството. С цел да се избегне набиването на очи, отново може да използвате или вид подслушвател, който прилича на друг предмет или пък малка правоъгълна кутийка, която да прилича на всичко друго, но не и на шпионски уред. И те могат да се ползват за контрол над близките, любими или служители, но без те да знаят. Вероятно не е много морално, но пък в някои случаи се налага да се правят и такива неща, за да се постигне целта и желаното, което искате да стане.

И стигаме до детекторите, които пък са обратното на шпионирането. Те пък ще ви дадат възможност да видите дали не сте станали вие самите обект на нечие наблюдение и шпионаж. И то лесно и бързо. Като цяло шпионската техника, която ще намерите при нас покрива всичките ви изисквания за защита и охрана на дома или търговската площ, на магазина или пък офиса. И то на доста добри цени, като се имат предвид функциите им. Не се оставяйте на течението, а намерете начин да се защитите.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога