vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Каква IP камера да избера за охрана на моя дом?

Автор:

02.10.2013 | 2  гласa

4.5/5

IP камерите са много удобно и практично средство за охрана и видеонаблюдение на вашия дом или работно място, за да сте спокойни, че всичко, което сте оставили у дома, на работа, близките или любимите хора, ще бъде непокътнато. Има ли обаче значение каква точно IP камера сме избрали?

 

     

 

Ако искате нещата да се предават малко по-дискретно, може би е добра идея да поставите IP камера, която да е малка и да не привлича внимание. Дори, ако успеете да намерите такава, която да е нещо друго, ще успеете да напрвите едно качествено и незабележимо видеонаблюдение. Например такава IP камера, която е монтирана в подобен на димен детектор уред. И такъв можете да намерите при нас, единствен по рода си уред, който ще се върже на всеки интериор и в същото време ще можете да наблюдавате какво и къде се случва. Монтажът става бързо и лесно, а управлението е или с дистанционното, или дистанционно през включения от компанията софтуер, който ще намерите на сайта им. Оттам можете и да наблюдавате всичко в мястото, на което сме я поставили.

Ако пък искате по-скоро да всявате респект с вида на включена техника за видеонаблюдение, тогава не е толкова важно колко ще е голяма камерата. Даже, колкото по-голяма и забележима, толкова по-добре. И ако се движи през определен период от време, даже ще сплашва хората, които наблюдава, с идеята че в момента точно определен човек се наблюдава. Елате при нас, за да намерите това, от което се нуждаете.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога