vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Какъв е обхватът на стандартния подслушвател?

Автор:

25.07.2013

0.0/5

Обхватът на това средство за контрол зависи преди всичко от това какъв точно подслушвател използвате. Ако сте се спрели на техника, която използва мобилните мрежи, тогава обхватът е значително голям. Съвсем спокойно можете да покриете една средно голяма стая със съвсем малко подслушвателно устройство. Естествено всичко зависи и от микрофона, който е вграден в техниката. Ето защо, когато избирате, се поинтересувайте от неговата сила. Един висококапацитивен, чувствителен микрофон ще успее да ви даде нужната информация под формата на тайния разговор, който направиха близките ви без вас.

     
Или пък онази приятелка, която знаете, че крие нещо от вас, но не сте съвсем наясно какво точно. Именно подслушвател, способен да долови звуците през стената е точно за вас. Няма да слагате техника вътре в стаята, рискувайки да бъде открита, но съвсем безпроблемно ще успеете да чуете всичко. В този случай обхватът на тази техника е цялата стая.

 
И не на последно място – софтуерът, който предава под формата на смс или разговори към вас, всеки разговор, провеждащ се в обхвата на програмата. А този обхват може да бъде до около 30-40 метра в близост до телефона, който на практика се превръща в един голям микрофон.
 
Всяко едно от гореспоменатите практични подслушвателни устройства може да откриете при нас на изключително изгодни и практични цени.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога