vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Как точно да снимам със скрита камера в ръчен часовник?

Автор:

01.08.2013

0.0/5

Малките скрити камери са много удобни и практични технически средства, които значително могат да улеснят живота ни. Те могат да бъдат поставенина всяко едно място, което е необходимо да бъде охранявано, на места, където има нужда от постоянно наблюдение и хвърляне на “едно око”. Могат да бъдат носени с нас на всяко място, където сме и ние, на всяка почивка, екскурзия, пътуване и изобщо навсякъде, където не искате да носите много багаж, но държите да направите снимки за спомен.

     
Една подобна скрита камера е точно монтирана в ръчен часовник. За да можете да си я носите на ръката, и да не се притеснявате, че можете да я загубите. И за да можете да виждате колко е часа. Защото часовника не е само камуфлаж. Той работи точно, има си батерия, може да бъде сверяван, показва час, а някои модели имат и хронометър, аларма и подобни опции, които притежава един часовник.

Как тогава ще снимате с една такава скрита камера? Въпросът може и да изглежда сложен, но всъщност всичко е направено така, че да се улесни максимално потребителя. Тъй като камерата е изключително малка, тя по никакъв начин не прави впечатление, което значи, че е така скрита, че не се вижда. А на циферблата на часовника, това е на мястото на някое число. И в този случай, след като сте настроили детектора на движение да я включи, просто ще оставите или ръката си легнала на масата, или самия часовник самотен на една страна, за да направи видеоклип, когато засече движение.

Със своя изчистен дизайн, много от този вид скрити камери е много добра идея за оригинален и неповторим подарък. Ето защо може да разгледате разнообразието от продукти на нашия сайт и да изберете вашата скрита камера в часовник или друг модел.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

Христо 2013-08-15 10:06:12

Бях се спрял на други модели скрити камери , като например в шапка с козирка но тя не може да се мокри... а след бързия отговор и положителният коментар за тази скрита камера в ръчен часовник направо си я поръчвам благодаря за отговора :)

кирчо 2013-08-15 10:04:24

абе те хората са ти го обяснили може да снимаш на всякъде със скрита камера в ръчен часовник , но когато влизаш във водата няма да имаш звук слага се една тапичка да не го напълниш с вода... камерата в часовник е много практична ако си решил да си взимаш поръчвай смело :)

христо 2013-08-15 10:02:02

Искам да попитам възможно ли е с такава скрита камера в ръчен часовник да се прави видео и под вода , тоест искам да запиша цялата си почивка с подобна скрита камера , когато ходя на плаж да снима, когато съм във водата ...

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога