vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Как точно да работя с едно подслушвателно устройство?

Автор:

26.07.2013 | 102  гласa

5.0/5

Едно подслушвателно устройство може да бъде изключително полезно в избягването на множество неприятности в това число и нечия интригантска история или пък научаване на важни неща от вашето ежедневие. Ако обаче сте си харесали едно такова и искате да знаете как точно да работите с него, ето няколко основни насоки, които трябва да имате предвид преди изобщо да почнете да правите каквото и да било.

     
Преди всичко включете малкия подслушвател да се зареди батерията, като първите няколко пъти това трябва да стане поне 4-5 часа, за да може капацитета на батерията да се разгърне постепенно. След като сте заредили вашето подслушвателно устройство, можете да пристъпите към работа. За целта поставете една работеща сим карта, която няма да ви трябва в момента, като условието е картата да е с махнат пин код и вече ще может да работите с подслушвателя. След това поставяте джаджата на мястото, от което искате да получавате какво се случва или говори и може по всяко време да наберете номера на сим картата, за да чуете какво се случва.

Един практичен вариант е просто да включите със специалната команда гласовата активация, и когато някой заговори в близост до подслушвателното устройство, сензорът ще включи микрофона и той ще започне да приема и предава аудиото, като междувременно ви прати смс, че се е включил. А за вас остава само да слушате и да прецените ситуацията.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога