Как точно да работя с едно подслушвателно устройство? - SPY.BG

Как точно да работя с едно подслушвателно устройство?

Едно подслушвателно устройство може да бъде изключително полезно в избягването на множество неприятности в това число и нечия интригантска история или пък научаване на важни неща от вашето ежедневие. Ако обаче сте си харесали едно такова и искате да знаете как точно да работите с него, ето няколко основни насоки, които трябва да имате предвид преди изобщо да почнете да правите каквото и да било.

     
Преди всичко включете малкия подслушвател да се зареди батерията, като първите няколко пъти това трябва да стане поне 4-5 часа, за да може капацитета на батерията да се разгърне постепенно. След като сте заредили вашето подслушвателно устройство, можете да пристъпите към работа. За целта поставете една работеща сим карта, която няма да ви трябва в момента, като условието е картата да е с махнат пин код и вече ще может да работите с подслушвателя. След това поставяте джаджата на мястото, от което искате да получавате какво се случва или говори и може по всяко време да наберете номера на сим картата, за да чуете какво се случва.

Един практичен вариант е просто да включите със специалната команда гласовата активация, и когато някой заговори в близост до подслушвателното устройство, сензорът ще включи микрофона и той ще започне да приема и предава аудиото, като междувременно ви прати смс, че се е включил. А за вас остава само да слушате и да прецените ситуацията.


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога