vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Как една скрита камера за видеонаблюдение може да спаси връзката ви?

Автор:

08.02.2015 | 1  глас

5.0/5

Чудиш се как да шпионираш гаджето си? Ела и разбери как да спасиш връзката си!

Напрежението, което поражда липсата на лоялност в една връзка, може да бъде определящо. Доверието е изгубено, а връзките се разпадат. Ако вече сте задавали на партньора си един куп въпроси, но все още ви човърка мисълта, че ви лъже, може би единственият начин да разберете истината, без директно да нахлувате в личното му пространство, е чрез видео камера. Между 25% и 50% от браковете са афектирани от изневери. С камера за видеонаблюдение ще разберете дали и вие сте част от тази статистика.

 Може би се съмнявате, че вашата половинка ви изневерява, докато вие сте на работа? Или пък си мислите, че говори с друга жена по телефона, докато вие сте навън, отмятайки ангажименти? Инсталирането на видео камера в дома ви може да отговори на всички тези въпроси и да запише всичко.

 Вариантите са безкрайни и без значение от конкретната ситуация, вие най-вероятно се нуждаете от камера. Защо? В случай, че се съмнявате в изневяра, вие със сигурност вече проверявате партньора си и е ясно, че доверието ви в него е изгубено. Така че вместо да продължавате с въпросите, да правите предположения, които може и да са погрешни, или да водите безспирни спорове с него, което е напълно безсмислено, по-добре просто закупете оборудване за наблюдение. Конкретните доказателства са по-ценни от празните предположения.

 Ние предлагаме огромно разнообразие от ефективни и мощни камери за вашите нужди. Някои от тях са миниатюрни като системата „Малка черна кутия“ и могат да бъдат крити на рафта или между различни обекти навсякъде в дома ви според нуждата, така че партньорът ви никога да не ги забележи. Други пък имат добро прикритие, като изглеждат като други предмети от бита. Дигиталният Спай Клок, например, е до такава степен като истински будилник, че никой не би предположил, че всъщност го записва в звук и картина с HD качество. Много от нашите камери се контролират с дистанционно, като ти позволяват да правиш снимки и да събираш данните на компютъра си.  Някои могат да бъдат контролирани дори чрез WiFi от всяка точка на света, така че дори да сте на хиляди мили, винаги можете да проследите какво се случва вкъщи.

 Друга опция е да използвате някоя от нашите камери във връзка с подслушващо устройство, за да имате директни и картина, и звук от мястото на събитието. Разбира се, самите ни камери предлагат перфектно качество на записания звук, но тъй като е нелегално да поставяте камери в имоти, които не притежавате, устройство като това за подслушване през стени, би ви свършило идеално работа. А същевременно можете да виждате дали половинката ви си води нечакани гости у дома.

 Ако искате да научите повече за скритите камери, за да следите невярна половинка, да съчетаете вече събрани доказателства или просто да сплашите партньора и той да си каже истината, за да проведете разговор, който да надгради общото ви бъдеще, вместо да го руши, свържете се с нашия екип от експерти- те са тук, за да помогнат. Ние можем да ви посъветваме относно най-добрите устройства и как най-ефективно да ги използвате във вашата конкретна ситуация. Забравете за безсънните нощи, купете скрита камера още днес и научете истината.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога