vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Как да се включа към мобилната мрежа с подслушвател?

Автор:

19.08.2013

0.0/5

Най-общо казано: като си вземете едно надеждно подслушвателно устройство, което използва за надеждната си работа мобилната мрежа на някой или всички налични мобилни оператори в страната. По този начин, когато някой около устройството започне да говори, сензорът ще задейства микрофона, който автоматично се включва и започва да предава записа си към предварително програмираният мобилен номер. А от своя страна собственика на въпросния номер ще получи или смс, или призвъняване, че подслушвателя се е включил и че може да чуе в реално време какво се случва или чува.

     
За тази цел ще трябва да наберете просто един номер. На сим карта, която предварително се поставя в избраното от вас подслушвателно устройство. Един вид подслушвателя играе ролята на мобилен телефон. Но телефон, който предава разговори, проведени около него. Сим картата, която трябва да поставите не бива да има пин код и не трябва да я ползвате в момента, но е добре да е активна, за да може да работите с нея.

И сега, след като имате карта и достъп до мобилната мрежа, единственото, което трябва да направите е да решите къде ще поставите средството, което ще ви осигури надеждно подслушване и информиране.

 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога