Как да се включа към мобилната мрежа с подслушвател? - SPY.BG

Как да се включа към мобилната мрежа с подслушвател?

Най-общо казано: като си вземете едно надеждно подслушвателно устройство, което използва за надеждната си работа мобилната мрежа на някой или всички налични мобилни оператори в страната. По този начин, когато някой около устройството започне да говори, сензорът ще задейства микрофона, който автоматично се включва и започва да предава записа си към предварително програмираният мобилен номер. А от своя страна собственика на въпросния номер ще получи или смс, или призвъняване, че подслушвателя се е включил и че може да чуе в реално време какво се случва или чува.

     
За тази цел ще трябва да наберете просто един номер. На сим карта, която предварително се поставя в избраното от вас подслушвателно устройство. Един вид подслушвателя играе ролята на мобилен телефон. Но телефон, който предава разговори, проведени около него. Сим картата, която трябва да поставите не бива да има пин код и не трябва да я ползвате в момента, но е добре да е активна, за да може да работите с нея.

И сега, след като имате карта и достъп до мобилната мрежа, единственото, което трябва да направите е да решите къде ще поставите средството, което ще ви осигури надеждно подслушване и информиране.

 


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога