vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Как да разбием съмненията си дали някой ни наблюдава?

Автор:

22.07.2013

0.0/5

Техниката в наши дни ни позволява да вършим много и все полезни и качествени неща. Благодарение на замисъла на повечето производители, да направят техника с дискретни размери, всеки един от нас може да се сдобие с помощник за определени задачи. Искате например винаги да сте информирани какво се случва във вашия дом или офис? Тогава може да разчитате, че ще сте винаги с крак със случките у дома, с това кой и кога влиза там, какво прави и защо, след като монтирате на ключиви места една или няколко скрити камери. Те ще образуват вашата перфектна и дискретна система за видеонаблюдение.

     
В повечето случаи тези камери са монтирани в обикновени вещи от нашето ежедневие, ето защо са и толкова ценни – могат да бъдат поставени на места, където за други камери биха били напълно недостъпни.

За да чуете пък нечий разговор, ще ви помогнат качествените подслушватели. Те работят посредством мобилната мрежа, действайки като отделен мобилен телефон, който при определени условия се свързва с вашия, предварително програмиран да приема съобщения от подслушвателя. Така ще сте наясно, ако някой близък ви мами.

Естествено след като има такива средства за шпиониране, има и такива, които да блокират шпионажа. При съмнения от ваша страна, че някой ви е сложил камера или подслушвател, но нямате нито време, нито физическата възможност да откриете бръмбара, просто си вземате един детектор за подслушвателни устройства и камери, и си решавате проблема. Всичко, което трябва да направите е просто да го включите, да обиколите съмнителното според вас помещение и ако започне да писука, тогава явно сте прави да се съмнявате. След това може да постъпите както сметнате за правилно.

Искате ли да бъдете винаги информирани за случващото се и да знаете кой и с какво ви следи? Заповядайте тогава при нас и изберете сред най-голямото разнообразие от полезни и малки шпионски джаджи.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога