vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Как да работя със скрита камера в стенен часовник?

Автор:

21.08.2013

0.0/5

Изключително лесно и бързо се работи с новите разновидности на различните скрити камери, които можем да намерим в какви ли не предмети. Било то в часовници или химикали, в дистанционно или алармира, всички те вършат една работа – перфектно да запечатат всичко на момента и да ви помогнат в задачата да разберете дали някой не ви мами. 

     
Как да работим например в скрита камера в стенен часовник? Всичко, което трябва да направите е просто да поставите предварително форматирана, празна microSD карта, в специално определения за тази цел слот, който се намира на гърба на часовника. След това включвате устройството в електрическата мрежа посреством адаптера на часовника, който се намира в комплекта. 

 
След това се обръща ключето на превключвателя на ON. И вече си имате записващо устройство в готовност. С дистанционното управление, с което идва вашата камера стартирате самата камера или й задавате определените параметри. Може да стартирате или да спрете записа ръчно, да включите датчика за движение, който е вграден в самото устройство. Последното може да направите и от копчето DETECT, което се намира на гърба на устройството. 
 
Когато сте приключили със записите и искате да ги прегледате на компютъра, просто използвайте кабела от комплекта с камерата, като превключите на ON. Устройството автоматично се разпознава от операционната система без да се налага да инсталирате допълнително драйвери. 
 
С AV кабела от комплекта можете да гледате изображението от камерата на телевизор.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога