Как да работя със скрита камера в стенен часовник? - SPY.BG

Как да работя със скрита камера в стенен часовник?

Изключително лесно и бързо се работи с новите разновидности на различните скрити камери, които можем да намерим в какви ли не предмети. Било то в часовници или химикали, в дистанционно или алармира, всички те вършат една работа – перфектно да запечатат всичко на момента и да ви помогнат в задачата да разберете дали някой не ви мами. 

     
Как да работим например в скрита камера в стенен часовник? Всичко, което трябва да направите е просто да поставите предварително форматирана, празна microSD карта, в специално определения за тази цел слот, който се намира на гърба на часовника. След това включвате устройството в електрическата мрежа посреством адаптера на часовника, който се намира в комплекта. 

 
След това се обръща ключето на превключвателя на ON. И вече си имате записващо устройство в готовност. С дистанционното управление, с което идва вашата камера стартирате самата камера или й задавате определените параметри. Може да стартирате или да спрете записа ръчно, да включите датчика за движение, който е вграден в самото устройство. Последното може да направите и от копчето DETECT, което се намира на гърба на устройството. 
 
Когато сте приключили със записите и искате да ги прегледате на компютъра, просто използвайте кабела от комплекта с камерата, като превключите на ON. Устройството автоматично се разпознава от операционната система без да се налага да инсталирате допълнително драйвери. 
 
С AV кабела от комплекта можете да гледате изображението от камерата на телевизор.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога