vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Как да работя с аудиорекордер с детектор на звук?

Автор:

27.08.2013 | 1  глас

5.0/5

Да запишем нечий разговор или пък урок с аудиорекордер не е толкова сложна работа. Можем даже да разберем нечии тайни съвсем лесно и напълно ефективно при това. И то само с натискането на едно копченце. В случая, когато аудиордекордера е с детектор за звук, трябва само да натиснете копчето за включване и да го оставите някъде. В момента, в който детекторът засече нечий глас или звук по-висок от дадени децибели, той ще включи рекордера и ще започне да записва всичко, което се чува около него.

 

Сребрист диктофон

Цена: 69.00лв.
   

 Благодарение на това, че компресията на аудиофайловете е по-голяма и не изисква много място, то на място от 4 GB ще може да запишете 70 часа. Съвсем достатъчно да си запишете лекциите например. Че даже и някой и друг разговор. Нещо наистина качествено и много добро, когато ни трябва още един чифт уши, а и още един-два мозъка да помнят. След това като обикновена флашка, рекордера се включва в компютъра и можете да прослушате аудио файловете за нещо интересно или, за да си научите урока или темите за предстоящият изпит.

Елате при нас, за да намерите вашият аудиорекордер, който да ви помогне да запишете много и все важни разговори.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога