Как да работим с мини PC и различни шпионски джаджи? - SPY.BG

Как да работим с мини PC и различни шпионски джаджи?

Различните шпионски джаджи имат за цел да улеснят максимално живота ни и да ни предложат качество, което всеки от нас търси, за да изпълни своите цели. Много от тях могат да се използват за сигурност и охрана, а някои може да комбинират забавното с полезното. Като едно мини PC, което може да ви помогне да превърнете телевизора си в компютър с операционна система и интернет връзка.


Mini PC UG802 с Android 4.0

Цена: 97.30лв.
 

Мини PC MK802+ с Android 4.0

Цена: 84.50лв.
 

Mini PC Measy с Android 4.0

Цена: 89.40лв.
 
Всичко, което трябва да направите в случая е да поставите въпросната джаджа в usb слота на телевизора и да се насладите на това, което ще получите за достъпната цена. А то не е никак малко. С помощта на тази малка джаджа, която по нищо не се отличава на външен вид от флашка, ще можете да хващате безжичен интернет или да се вържете към наличния в жилището. Можете да преглеждате страници в Интернет през специалния браузер, да гледате клипове директно от сайтовете за видеосподеляне, да съхранявате различни файлове и след това да ги преглеждате. С две думи – истински компютър.

Разполагате с всички възможности, за да гледате висококачествено видео – графични характеристики, бърз процесор и лесна за манипулация операционна система. Можете и да записвате данни на приложена в специалния слот за целта на microSD карта, която може да бъде до 32GB.

Заповядайте и изберете своето бъдеще в лицето на едно необикновено miniPC при нас.  


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога