vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Как да превърнем дома си в крепост с шпионска техника?

Автор:

04.09.2013

0.0/5

Различните технически средства правят дома ни повече от сигурен, а и освен това ни дават възможност да свършим ежедневните си задачи по-бързо и далеч по-лесно. Ето защо и техниката се разпространява и развива с шеметна скорост – всеки иска да притежава нещо уникално, на добра цена и с множество функции.

     

Отделно от мобилните телефони, които вече са малки компютри, от преносимите компютри и подобни, остават един клас технически средства, които пазят дома или офиса ни от посегателство. Различните видове шпионска техника разкрива пред своите собственици неподозирани до този момент хоризонти, превръщащи местата, на които са монтирани в надеждни и сигурни местоположения, където може да се научи всичко без усилие или да се държат под око ключови обекти, като притежания или пък близките хора. Когато сигурността е на първо място и приоритет номер едно във вашето ежедневие, тогава идват на помощ различните скрити камери, подслушватели, заглушители и подобни. Именно с тяхна помощ ще превърнете дома си в място, до което имате винаги достъп даже и да не сте там в момента.

Една скрита IP камера например ще свърши чудесна работа за тази цел. Тя може да се следи от разстояние, може да бъде управлявана от всяко друго място, където има Интернет и разбира се компютър или най-малкото смартфон. Ще наглеждате своята собственост без проблем, знаейки по всяко време какво става. И да реагирате на момента, ако се наложи.

Друг вид шпионска техника, която би могла да ви свърши много добра работа е един подслушвател със сензор на звука. Той се включва и предава всяка дума на зададен предварително мобилен номер.

За да получите повече информация и представа за многообразието от полезната шпионка техника, заповядайте при нас и вземете най-доброто за вас и вашите близки.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога