Как да правим записи със скрита камера в електрическа крушка? - SPY.BG

Как да правим записи със скрита камера в електрическа крушка?

Една скрита камера може да бъде много практично средство, което да ви предаде всичко, което се случва на дадено място. Например, ако искате да знаете какво прави вашата половинка, детето или детегледачката, докато ви няма, може да използвате практичната скрита камера в електрическа крушка. Още повече, ако имате голям полюлей с няколко крушки. Просто завивате на едното гнездо вашият шпионин и вече може да сте спокойни, че всичко, което се случи, ще ви бъде докладвано абсолютно и напълно безпристрастно.


Скрита PC WEB камера

Цена: 99.90лв.
     

Как обаче да работим с тази джаджа? С цел да улеснят максимално своите клиенти, производителите на подобна техника са направили работата с нея изключително лесна и с възможност всеки да може да борави с тях. С тази крушка например се работи само с две копчета – за вкл/изкл., както и старт на записа. Като едното копче всъщност е ключа на самата лампа. Завивайки крушката и цъквайки копчето за лампата, вие автоматично ще стартирате записа. При спиране на ключа или пък спиране от самото копче на крушката, направеният видеозапис ще се съхрани в допълнителната памет на крушката, която е поставена от вас microSD карта. Най-голямата карта, която може да поставите в случая е 32 GB.

Освен това тази скрита камера няма нужда от допълнително и специално захранване, тъй като се захранва директно от фасунката на полюлея. Благодарение на това, че разполага с една по-малка и една по-качествена резолюции, спокойно може да направите 24 часов видеозапис с малката резолюция, разположен само на 4 GB.

Тази и още много скрити камери ви очакват при нас. Заповядайте и изберете сред голямото разнообразие и богатство на шпионки джаджи.  


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога