vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Как да ползвам аудио рекордери?

Автор:

25.09.2013 | 1  глас

5.0/5

Аудио рекордерите са изключително лесни за манипулация устройства и много полезни, когато нямате възможност да пишете, а трябва да добиете информация, било то за изпит или за свое лично образоване.

 

     
 

 За да запишете преподавателя ви например, докато предава урока си, просто оставете вашият малък аудиорекордер близо до него, най-добре ако ви разреши той да се намира на бюрото пред него, включете го и бъдете сигурни, че ще имате пълната информация от урока записана на надежден носител. След което ученето за изпита става повече от елементарно. Още повече, че има хора, които запомнят много по-добре и бързо, когато слушат, отколкото ако четат.

Друг начин да използвате вашият аудио рекордер е като част от вашата шпионска техника, когато искате да научите нещо наистина пикантно и важно за вас и вашият живот. Тъй като в голям процент тези устройства приличат просто на обикновени флашки, бъдете сигурни, че в този случай никой не би се усъмнил в малката флащка небрежно оставена на масата в дневната или някъде другаде, откъдето ще може да запише всеки звук.

Елате при нас и се убедете, че тук са събрани най-добрите записващи аудио рекордери. Един от тях е вашият ключ към шестицата по икономика или истината за съседката. Не пропускайте шанса си да улесните живота си.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

Счетоводна фирма Евристика 2013-10-19 20:07:27

Супер джаджи имате, поздравления!Някакви спомени имам, че трябва да се запознае поне с някакакъв надпис лицето за възможността да бъде подслушвано.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога