vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Как да излъжем злонамерените хора, че ги записваме?

Автор:

01.11.2013

0.0/5

Много хора в днешно време разчитат на техниката, за да опази дома им. А техниката толкова се е развила, че можем да разчитаме на нея във всеки един миг. Ако искаме да се предпазим от крадци или най-малкото да ги заблудим, че притежаваме нещо за видеозапис, вместо да даваме пари за истинска камера, може да си сложим една бутафорна, която ще мига и ще свети, но всъщност няма да записва. И в същото време има голяма вероятност да предотврати кражба или най-малкото влизане с взлом.

Такива камери може да сложите и на работното си място, или в търговския обект, за да накарате някой, ако реши да краде да си помисли преди това. Най-малкото, че ще го запишат и после ще тръгнат да го издирват. Ето защо понякога фалшивото може да ви излезе много полезно. Затова заповядайте при нас и намерете вашата камера или имитация на такава, която ще ви помогне да направите дома или офиса си безопасен и няма да се стигне до ексцесии, като изчезнали бижута или пари.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога