vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Как да хванем половинката си в изневяра ?

Автор:

29.07.2014 | 4  гласa

5.0/5

Как да разберем че любимия или любимата ни изневяра ?

Ако в половинката Ви са налице признаци, че нещо се случва, не позволявайте мисълта, че Ви изневерява да превземе и наруши покоя Ви. Забележите ли някаква промяна в поведението, то незабавно реагирайте. По- добре е да разсеете всички съмнения и да не си губите времето в безперспективни връзки. 

 Как обаче да разберем дали партньора ни изневерява?

 Голямото оръжие на повечето кръшкачи е спокойствието, което излъчват. Смиреният им поглед, изобщо не издава какви ги върши, когато не сте заедно. Така че, едва ли ще го/я хванете в изневяра, само като наблюдавате и анализирате поведението на половинката си. Може да разберете дали крие нещо, като й/му задавате провокиращи и неудобни въпроси. Трябва, обаче, да сте наясно, че има доста изпечени лъжци, които са добре тренирани в преструвките. Те никога няма да си признаят и винаги внимават много, за да не бъдат разкрити, прикриват всяка следа, така че редовната проверка на телефона, едва ли ще даде резултат.

 Все пак, ако чувствате, че нещо се случва и това не Ви дава покой, шпионските магазини са насреща, с много идеи за това, как да хванем половинката си в изневяра. За да са налице резултати, бъдете и Вие „играч”, сложете каменна маска на лицето и се престорете на напълно безразлични, дали любимия човек има авантюра. Създайте впечатление, че изобщо не се съмнявате в него/ нея, поставете клопката и чакайте търпеливо да падне в нея. Най- доброто решение да разберете дали нямате заместник е с професионални средства. Не взимайте решения, обосновани на догадки и слухове, защото, когато не видим нещо със собствените си очи, не можем да сме сигурни, че е истина. Ето защо шпионската техника идва на помощ, по- добра и от детектив, тя ще ни покаже черно на бяло, каква е истината.

Техника за откриване :

 На пазара ще откриете удивително разнообразие от шпионски стоки, с отлични характеристики и високо качество. Можете да записвате клипчета с висока резолюция, да правите снимки или да подслушвате разговори. Вие избирате, кой е най- добрият начин. Ако половинката Ви има собствен автомобил, това е чудесно, защото можете да закупите ключ за кола или дистанционно със скрита камера, както и GPS тракер, така ще знаете точното местонахождение на любимия. Това, обаче не е достатъчно, за да го хванем в изневяра. За да сме напълно сигурни, че партньорът ни хойка и да не се измъчваме с въпроси дали да му вярваме, най-добре е да използваме скрита камера.

 За щастие, напредналите технологии позволяват да избирате из много варианти за шпионаж. Сред най- препоръчваните и ефикасни продукти са скрити камери, поставени в будилник, картина, закачалка, в димен датчик, крушка, писалка, шапка, очила. Никой няма да се усъмни в тези, на пръв поглед обичайни за интериора предмети. Сложете камерата и освободете терена, ако половинката Ви има връзка, ще се възползва от Вашето отсъствие и Вие ще разберете това. Ако не живеете заедно, когато сте му на гости, оставете небрежно химикала с камерата, където няма да прави голямо впечатление, или изненадайте партньора с електронен часовник, който да стои на нощното шкафче, с идеален изглед към леглото.

 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога