vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Как да бъдем сигурни, че детето ни е в безопасност?

Автор:

28.10.2013 | 1  глас

4.0/5

Днес има много начини да подсигурим детето си. Не, не е нужно да му слагате каишка или аларма, просто сложете по някоя камера в дома си и ще знаете какво се случва. Особено важно е това, когато в дома ви влиза чужд човек, който трябва да се грижи за детето. В този случай и особено, ако детето е твърде малко, за да обясни какво прави по цял ден с бавачката, с цел да се подсигурите и да сте сигурни, че нищо лошо не се е случило, камерата в плюшеното мече или настолния часовник ще ви е полезна вещ, връзваща се в интериора на дома ви по уникален начин.

Поставяте например настолния часовник в дневната на масата, включете го на детектор за движение и вече може да сте напълно сигурни, че ще имате средство, с което да преглеждате обстановката у дома. Това е една от най-добрите средства за наблюдение.

Друг начин е да поставите подслушвател, който ще ви покаже какво говорят във ваше отсъствие децата, с кого се уговарят, къде и с кого излизат. Това също може да е много полезно, когато решите да излезете и да ги оставите сами. Естествено, ако са по-големи. И макар да не знаят, това ще е в тяхна полза и ще им помогне да не допуснат грешки.

Елате при нас и намерте своето сигурно и надеждно средство за охрана и защита на детето от експлоатации и различни злоупотреби.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога