vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Къде да скрия скритата камера?

Автор:

27.02.2010

0.0/5

Колкото и неморално да ви изглежда, понякога се налага да видите какво се случва във ваше отсъствие. Много хора са глождени от съмнението за изневяра или родители се притесняват относно лоялността на детегледачката и грижите, които тя полага за децата им.

Освен гузното усещане от чувството, че може би правите нещо нередно, идва и объркването къде да скриете камерата. Кое място е най-сигурно за да не бъде разкрита? Къде не би направила впечатление?

По-долу ще разгледаме няколко от най-добрите места в дома, където бихте могли да скриете камера и да запишете случващото се.

  Поставянето на видеозаписващо устройство в Спалнята. Първата мисъл, която ви минава през ума вероятно е съмнение за изневяра? Разбира се в такъв случай едно от най-подходящите места за поставяне на видеокамерата е спалнята. Но къде е най-доброто място за шпионската система  в спалнята?

Нощното шкафче – В почти всяка спалня има нощно шкафче. Така, че едно от най-добрите места е за наблюдение е върху нощното шкафче зад или в някакъв предмет като “забравен” ръчен часовник с камера или настолен часовник с шпионска камера.

Корниза на пердетата: Добро място е горната част на пердетата, особено ако имате декоративен корниз. Малка безжична камера ще ви даде висок ъгъл и видимост към почти всичко случващо се в стаята. Дори уреда да няма опция за приближаване на изображението ще имате достатъчно ясна картина на събитията, а и едва ли бихте искали да виждате нещата в детайли.

Телевизора: много хора имат телевизор в спалнята си. Телевизорът обикновено е разположен така, че да бъде видим от всички ъгли на помещението. Монтирането на система за наблюдение до или върху телевизора би било доста удачно решение. Естествено ще трябва добре да прикриете камерата.

Компютър: не малко хора имат компютър в спалнята си. Компютърът може да бъде особено добро прикритие ако вие сте човека, който основно го използва и се занимава с него. Едни нови тонколони няма да събудят подозрение и могат да бъдат завъртяни под всякакъв ъгъл.

Библиотеката: Поставянето на скрита камера в библиотеката може да бъде много добро решение особено ако я маскирате в кориците на специализирана книга касаеща скучното ви хоби или професия – никой не би седнал да чете Наръчника по Социално осигуряване за развлечение.

Поставяне на наблюдателно средство във Всекидневната. Любимия мечо. Много хора имат плюшени мечета, декоративни моделчета или картини във всекидневната си. Те стоят с години без да правят впечатление на никого и биха могли за бъдат перфектното прикритие за видеонаблюдателна техника.

Коли играчки: В количките има достатъчно място да се постави малка техника за наблюдение без да се налага някакъв допълнителен монтаж или приспособяване.

Огледало: Сменете огледалото с огледално стъкло, но запазете старата рамка. Никой няма да разкрие това скривалище с години.

Полюлея: Ако полюлеят позволява можете да скриете камерата между висулките, така наистина няма да буди подозрение а и кой гледа към светнатите лампи.

Цветя: ако имате живи цветя във всекидневната те биха били идеално прикритие, а и не рискувате някой да се заинтересува от състоянието им ако само вие се грижите за тях.

Поставяне на скрита камера в кухнята:

Няма да изглежда подозрително ако купите нов стенен часовник за кухнята например.

Има средста за наблюдение поставени в кутия от цигари. Ако вие сте единствения пушач в семейството една резервна кутия цигари в кухнята не би направила впечатление на никого

Вероятно вече разбирате, че можете да наблюдавате практически навсякъде. Спалнята, всекидневната, кухнята, антрето или гаража. Наистина няма ограничения – химикал, очила, бейзболна шапка, кутия цигари, запалка и всичко друго, което не би изглеждало подозрително в помещението.

Безжична камера 2.4 GHz
Безжична камера 2.4 GHz
Безжична камера 2.4 GHz
Безжична камера 2.4 GHz
Скрита камера в настолен часовник
Скрита камера в настолен часовник - 4GB
Скрита камера в ръчен часовник - 4GB
Скрита камера в ръчен часовник - 4GB

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога