vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Къде да поставя флашката скрита камера, за да заснема всичко?

Автор:

01.08.2013

0.0/5

Една скрита камера е чудесен начин да разкриете нечии намерения. И то бързо и без излишни мелодрами. Ако мислите, че е твърде непочтено, помислете дали някой друг би мислил така или веднага би ви сложил един бръмбар. А и понякога на човек му се налага просто да научи нещо, но без да вдига скандали. Няма смисъл да си тровим нервите. Да не говорим, че може да не сме прави за това, което смятаме, че е .

     
Ето защо една скрита камера във флашка например ще свърши чудесна работа. Но ако се чудите къде точно може да я сложите, нека да разгледаме няколко потенциални места. Например в дневната. Флашката е устройство, което почти всеки притежава, за да си пренася данни от един на друг компютър. Което значи, че една самотно оставена такава няма да привлече внимание като нещо нетипичо. И ще можете да видите кой и кога влиза, излиза или прави нещо, което не му е работа, като да рови в личните ви вещи или даже на компютъра.

Друго място, на което може да я поставите е в спалнята. Така става шпионин за всеки съмняващо се в изневяра или друга измама. Без да се усети, половинката ще стане герой във филм за възрастни. Или пък ще се опровергаят вашите съмнения.

На практика такава скрита камера може да бъде поставена на всяко едно място, където има вероятност да се появят хора и да се проведе някакъв таен разговор.

Още много скрити камери ще намерите само на едно място – заповядайте в нашия богат магазин и се заредете със сигурност, комфорт и надеждност, че всичко, което е важно за вас ще бъде винаги пред очите ви.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога